Vesti

Prvi sastanak First Facility Grupe

Prvi sastanak predstavnika First Facility Grupe je održan 19. i 20. februara u Beogradu.

Generalni direktori i partneri, članovi Izvršnog odbora i direktori First Facility kompanija u Slovačkoj, Mađarskoj, Bugarskoj, Srbiji i Severnoj Makedoniji su prisustvovali sastanku na kojem je definisana nova strategija za budućnost First Facility Grupe.

U kratkom intervjuu nakon sastanka, g-din Radivoje Nijemčević, generalni direktor i partner, izrazio je zadovoljstvo i ponos što First Facility tim čine pametni i uspešni, mladi ljudi i objavio da je tim First Facility kompanije u Srbiji izabran za rukovođenje First Facility Grupom.

G-din Georg Špigelfeld, generalni direktor i partner je istakao svoju zahvalnost što kompanija ima sjajne zaposlene koji upravljaju velikim projektima, pružajući usluge prestižnim klijentima i da je najvažniji zadatak održavati zadovoljstvo i zaposlenih i klijenata.

G-din Špigelfeld je takođe naglasio da je za kompaniju od velikog značaja povezivanje kompanija First Facility koje posluju u različitim zemljama u jednu veliku porodicu, koja će zahvaljujući razmeni znanja i iskustva učiniti First Facility jakom grupom u jugoistočnoj Evropi.

Podelite

Najpopularinije vesti