O nama

O nama

First Facility d.o.o. Beograd je deo internacionalne First Facility Grupe kompanija, koja je lider u oblasti facility menadžmenta u Centralnoj i Istočnoj Evropi, pružajući kompletan obim usluga upravljanja nekretninama i integrisanih usluga održavanja.

First Facility pruža prvoklasne integrisane usluge upravljanja nekretnina i održavanja u renomiranim poslovnim i stambenim objektima, tržnim centrima i industrijskim objektima.

First Facility sprovodi svoje poslovne aktivnosti u saglasnosti sa standardima ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, ISO/IEC 27001:2013 i drugim relevantnim međunarodnim standardima, obezbeđujući najviši kvalitet pruženih usluga u svim segmentima svog poslovanja.

Istorija

FF History SRB 21
  • 1984 – Osnivanje kompanije
  • 2005 – Osnivanje kompanije First Facility u Bugarskoj, Rumuniji i Mađarskoj
  • 2007 – Osnivanje kompanije First Facility u Severnoj Makedoniji
  • 2008 – Osnivanje kompanije First Facility u Slovačkoj
  • 2009 – Osnivanje kompanije First Facility u Srbiji
  • 2019 – G-din Georg Špigelfeld i g-din Radivoje Nijemčević su 13. decembra 2019.g. postali vlasnici svih First Facility kompanija u Centralnoj i Istočnoj Evropi akvizicijom First Facility kompanija u Bugarskoj, Mađarskoj, Severnoj Makedoniji, Rumuniji i Slovačkoj, uz postojeću kompaniju First Facility u Srbiji
  • 2020 – Osnivanje First Facility u Sloveniji
  • 2021 – Osnivanje First Facility u Češkoj Republici

Kompanija nastavlja da bude posvećena najvišem kvalitetu usluga, već prepoznatom od strane naših Klijenata i poslovnoj strategiji stalnog razvoja, liderstva u oblasti facility menadžmenta i daljoj ekspanziji u Evropi.

Menadžment

Nijemcevic

Radivoje Nijemčević
Generalni direktor i partner

Misija

Naša poslovna filozofija je briga o našim Klijentima.

Razvijamo prilagođene koncepte za održivo funkcionisanje i očuvanje vrednosti nekretnina, stalno unapređujući naše usluge u skladu sa rastućim potrebama naših Klijenata, čime postavljamo nove standarde u upravljanju nekretninama i integrisanim uslugama održavanja.

Vizija

Naš cilj je da pokažemo i promovišemo značaj održivog funkcionisanja i trajanja zgrada, unutrašnjih prostora i lokacija za uspostavljanje optimizovane i odgovorne sredine za život i rad, imajući u vidu generacije koje dolaze.

U okviru naše grupe kompanija međusobno delimo znanje i iskustvo, što rezultuje najboljim performansama, komparativnim prednostima na lokalnim tržištima i daljim širenjem na tržišta Centralne i Istočne Evrope.